Annons:
Etikettmånadens-blogg
Läst 3426 ggr
Ria74
2017-02-01 13:10

Admin - Månadens blogg Taylor_lambert

Denna månaden har vi fått förmånen att intervjua Taylor_lambert som bloggar på: http://nouw.com/mickeandi

Jag är en tjej född '95, älskar att blogga när jag har tid över. Jag har väldigt många intressen men mina två största intressen är hundar och fotografering!
Jag började blogga när jag var ungefär 13 år. Om du vill läsa en blogg om hundträning, vardag med hund, se fina bilder, bli inspirerad och lära dig något om fotografering så ska du besöka min blogg!

Jag bloggar mest om hundträning, även lite tävlingar i olika grenar förekommer när jag väl lyckas ta mig till det. Annars är det mycket vardag med hund. Men det finns även grymt bra tips för den som vill lära sig om fotografering! Jag slänger upp olika fotoövningar som vi får göra i skolan eller övningar jag hittar på nätet som jag känner mig utmanad av eller som jag tycker är intressanta, samt nyttig information för den som inte vet något alls om fotografering.

Min inspiration kommer från min egen hundträning, de hinder jag stöter på och även får jag idéer ifrån skolan vad gäller fotografering. Det bästa med att blogga är att jag kan inspirera andra människor ibland också lära någon ett och annat, dela med mig om saker som jag annars inte får yttra mig om. Jag kan skriva ned min hundträning och hitta saker jag gjort tokigt, korrigera mig själv och göra min träning bättre.

Har inga favorit bloggar ännu. Däremot finns det många människor jag blir inspirerad av genom andra sociala medier.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Annons:
Upp till toppen
Annons: