Annons:
Etikettmånadens-blogg
Läst 4436 ggr
Ria74
5/5/16, 2:47 PM

Månadens blogg - missmagiccabinett

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Denna månaden intervjuar vi missmagicccabinett som bloggar på:

Vem är du?

Jag brukar kallas Magic på nätet. Jag älskar att skriva och lära mig nya saker. Jag kan verkligen snöa in på random grejer och bli helt “jag måste lära mig allt om detta! Ofta flera gånger i veckan, hehe.

Jag är väldigt intresserad av det mystiska i tillvaron. Gillar att läsa om gammal folktro, mytologi, legender, magi och mysterier. Jag tror på spöken och känner att det finns mycket i tillvaron som vetenskapen ännu inte förstår och därför inte kan acceptera. Men kanske kommer allt som är “övernaturligt” nu en dag räknas som naturligt…

När började du blogga?

Jag började blogga för åtta år sedan. Hjälp vad tiden går! Haha!

Vad handlar din blogg om? / Vad bloggar du om?

Jag har två bloggar. En om böcker och film och en om det övernaturliga. Min övernaturliga blogg har jag haft sen jag började blogga. Den innehåller faktaartiklar om allt från folktro, skrock och drömtolkning till utomjordingar, spöken och mysterier.

Hur/var hämtar du ny inspiration till bloggen?

Ett ämne leder vanligen till ett annat. När jag gör research för en grej så brukar ofta nya idéer dyka upp. Eftersom min blogg täcker så många ämnen inom det magiska, ockulta och mystiska så finns det väldigt mycket material och idéerna har ännu inte sinat.

Vad är det bästa med att blogga?

Det bästa för mig med att blogga är att jag kan samla alla mina intressen och dela med mig av dem. Det ger mig motivation att fortsätta lära mig saker och utbyta information med andra.

Vilka är dina favoritbloggar? 

Det finns inte så många andra bloggar om det övernaturliga tyvärr. Däremot följer jag en hel del bok / film recension bloggar.
Några favoriter är:

https://maaretta.wordpress.com

http://petrasbokblogg.blogspot.se

http://natsumisan.blogg.se

Varför ska man läsa just din blogg?

Man ska läsa min blogg om man är intresserad av det övernaturliga. Vare sig man tror på det eller är skeptiker så tror jag att min blogg kan vara roande. Jag försöker att alltid ta upp både fantasieggande och övernaturliga förklaringar och naturliga förklaringar till alla fenomen.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Annons:
missmagicscabinet
4/15/17, 2:40 PM
#1

Oj upptäckte just detta haha XD Lika bra att kommentera då mina länkar inte kom med tydligen ^^; Men kul att se intervjun här :)

Personlig hemsida: HÄR

Min roman & mitt seriealbum HÄR. 

Upp till toppen
Annons: