Annons:
Etikettmånadens-blogg
Läst 4328 ggr
Ria74
2016-05-05 14:32

Månadens blogg - ThereseFoto

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Då har vi ännu en bloggintervju och denna gången är det TerreJ som har fått frågorna. http://nouw.com/ThereseFoto

Vem är du?

Jag är en person som försöker se livet från den positiva sidan, med glädje och ett leende på läpparna. Enda sedan jag var liten har jag drömt om att jobba med djur, därför går jag nu mitt tredje och sista år på gymnasiet med inriktningen djursjukvård. Eftersom att jag har drömt om detta yrke sedan barnsben så har jag även blivit väldigt målinriktad och ambitiös. På min fritid tycker jag om att fota, filma och kolla youtube, utöver att umgås med familj, vänner och pojkvän såklart. 

När började du blogga?

Jag började blogga för snart 1 år sedan. Bara någon dag innan One direction konserten som var i Göteborg i slutet av juni.

Vad handlar din blogg om?

Min blogg handlar för det mesta om min vardag. Här lägger jag även ut bilder jag tar främst på min Golden retriever hane Gizmo, även videos som jag filmar. Men även en del tips och åsiktsinlägg. 

Hur/var hämtar du ny inspiration till bloggen?

När jag får skrivtorka brukar jag leta upp antingen olika tags eller läsa bloggar jag följer för inspiration. Men jag brukar faktiskt bara skriva det som faller mig i smaken, jag kör mitt egna race helt enkelt för att min blogg ska bli så personlig som möjligt. 

Vad är det bästa med att blogga?

Det absolut  bästa med att blogga tycker jag är att man då minns tillbaka på dagen som varit. Man "tvingas" på nått sätt att se det positiva med dagen och sedan kan man se tillbaka och minnas dagarna som varit. Till exempel om man åker på semster. Det blir ungefär som att bloggen är en slags dagbok fylld med tankar, minnen och bilder.  

Vilka är dina favoritbloggar? 

Dessa är dem fyra bloggar jag läser mest regelbundet och tycker om extra mycket. 

http://nouw.com/linnahlborg 

http://utepavift.weebly.com/

http://elinasfotoblogg.blogspot.se/

http://nouw.com/linajohansson

Varför ska man läsa just din blogg?

Tycker man om en blogg med bilder och personliga inlägg skulle jag nog gissa att du skulle gilla min blogg. Ofta är det massa djurbilder som syns i min blogg eftersom att djur är en stor del av mitt liv. Så ifall du vill följa en 18 årings dröm mot att bli djursjukskötare samt att vara med på min resa genom andra spännande saker i mitt liv så är det bara att klicka in på min blogg och läsa. Har ni någon fråga är det bara att kommentera och jag svarar alltid.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Annons:
Upp till toppen
Annons: