Annons:
Etikettbloggnyheter-och-skvaller
Läst 6529 ggr
monstermash
2014-03-14 15:56

Trender i bloggvärlden

Vilka trender finns det i bloggvärlden idag?

Det är ingen hemlighet att det snabbt växer fram trender i bloggvärlden. Somliga stannar länge medans andra trender dör ut väldigt fort. Trenderna beror även på vilken inriktning bloggen har, tillexempel har sällan inredningsbloggar samma trender som skönhetsbloggar. 

Fototrender

Jag skulle vilja säga att det är väldigt trendigt att fotografera olika vårblommor och lägga upp på bloggen nu. Gärna med kommentaren, "nu börjar det bli vår" och "vårkänslor". Vart man än kikar i bloggvärlden när det gäller fotobloggar finns det bilder på krokusar och snödroppar!  

Inredningstrender

Trenden med produkter där produktnamnet står börjar dö ut. Nu är det istället sugrör som hissas i de flesta bloggarna. De färgglada sugrören passar utmärkt till kalas och middagar vilket Sofia Byström visar i sitt ena blogginlägg, men används även flitigt hos frukostbloggarna. 

En annan inredningstrend som börjar smyga fram i bloggvärlden är gamla apoteksflaskor. Sofias inredning berättar att hennes samling växer och bloggläsarna är inte sena på att ge respons om hur fint det är! 

Det finns förstås mycket mer trender! Fortsätt gärna fylla på i kommentarerna om trender som ni har upptäckt i bloggvärlden. Håller ni med mig?

Annons:
eloooon
2017-01-14 22:25
#1

Bytte från blogg.se till Nouw för snart ett år sen och tycker det är jättebra! Lite för mycket "basic" bloggare för min smak dock, men det viktiga är ju att kunna designa sin egen blogg som man vill och skriva inlägg smidigt, det tycker jag de lyckats bra med.

Regnbåge

eloooon
2017-01-14 22:26
#2

Hoppsan, trodde jag kommenterade i en annan tråd…

Regnbåge

Denna kommentar har tagits bort.
Upp till toppen
Annons: