Månadens Blogg

Medlemsbloggare nr 6 och medlem nr 1000

2012-01-13 13:26 #0 av: AmandaChristina

Jag har intervjuat våran 1000:de medlem JohannaG! Så här kommer ni att få lära känna henne lite bättre.

Johanna bloggar på tillsistasidan.blogg.se

Jag heter Johanna och är 25 år. Jag har varit medlem på ifokus flera år men det var inte förens jag började blogga som jag blev medlem just på bloggande ifokus!

Min blogg heter tillsistasidan.blogg.se och är en matlagningsblogg. Jag har inte bloggat särskilt länge, bloggen startades faktiskt så sent som i december. Det är dock verkligen ett forum som passar mig och jag kommer definitivt att fortsätta!

Jag och min sambo såg på lite olika matlagningsprogram och upptäkte att vi både är duktiga på att laga olika maträtter, men att vi inte kan de grundläggande sakerna som hur länge kycklinglår ska ungsstekas eller hur man gör en bearnaise-sås. Vi bestämde oss för att laga mat ur Bonniers stora kokbok för att lära oss dem men vi lagar även mat inspirerad från andra håll också.

Jag har varit lite dålig på att vara personlig i bloggen och det är något jag tänker ändra på. Nu handlar den mest om mat men jag ska försöka blogga om personen bakom stekpannan också! :)

Mitt mål med bloggen är att få läsare som kan bli inspirerade till att laga mer mat själva!

Som bloggare tycker jag att det viktigaste med en blogg är att man får utttrycka sig, och att man får hänge sig åt sina intressen och dela dem med andra! Som läsare tycker jag att det viktigaste är att bloggen uppdateras ofta med intressanta inlägg och gärna mycket foton!

Om tio år är jag egen företagare med villa, vovve och volvo (fast vovve och volvo har jag redan) och naturligtvis bloggar jag fortfarande! :)

Utanför bloggen pluggar jag företagsekonomi, lagar jättemycket mat, skriver, umgås med min sambo och mina vänner, myser med vår hund och våra katter och har det allmänt bra!

 

/Amanda
Blogg: http://megapixeln.se/
Sajtvärd avengedsevenfold.ifokus

Anmäl
2012-01-20 18:16 #2 av: [Vargöga]

Var står det Medlemsbloggare nummer 6 i rubriken när det bara är den 1000:e medlemen som det står om i texten?

Anmäl
2012-01-20 18:20 #3 av: MajaL

#2 Hon är både medlemsbloggare och den 1000e medlemmen. :)

Anmäl
2012-01-20 18:23 #4 av: [Vargöga]

Okej. Men heter hon både Amanda och Johanna? Fattar inte.

Anmäl
2012-01-20 18:29 #5 av: MajaL

#4 Nu tänker du på "Bakom kulisserna"! :)

Detta är "medlemsbloggare". Amanda har intervjuat Johanna. :)

Anmäl
2012-01-21 22:02 #6 av: johannaG

Hihi! Vad roligt! Tack för att ni intervjuade mig! Skrattande

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.