Bloggintervjuer

Annah vann kategorin "Bästa barnmodebloggen"

2011-05-23 08:00 #0 av: [Malin]

Annah, snart 26 år, från Uppsala vann kategorin "Bästa barnmodebloggen" på mammablogg-galan den sjunde maj i år. Vi intervjuade henne om hennes nisch, det bästa med bloggandet och mycket mer.

Namn: Annah
Ålder: 26 om ett par dagar
Bor: En bit norr om Uppsala
Gör: Mammaledig 
Blogg: www.CarpeAnnah.se

Grattis till din vinst i kategorin "Bästa barnmodebloggen". Var det väntat? Vad har du fått för reaktioner efter galan?
- Tack! Så himla kul att vinna, och nej det var inte väntat. Känns helt overkligt att lilla jag vann. Besökarna ökar, inkorgen svämmar över, haha.Varför tror du att just du vann?
- Oj, jag vet inte alls, hoppas att det är för att mina läsare gillar det dom läser och att dom tyckte jag förtjänade att vinna. Jag är iallafall otroligt glad och tacksam till dom som röstat, tusen tack ♥

När började du blogga och varför? Hur kommer det sig att barnmode har blivit en liten nisch?
- Jag började blogga för himla många år sen, då var det en dagbok där jag öste ur mej känslor som sedan förvandlades till en gravidblogg till mammablogg, gravidblogg och åter igen mammablogg. Jag tycker det är skönt att blogga, dela fina bilder istället för att ha dom liggande i datorn, byta tips och idéer med andra. 
- Barnkläder har blivit min nisch för att jag tycker det är så fantastiskt roligt, just för att "barn passar i allt" och det finns ett så stort sortiment med många roliga märken. Kul att klä sina barn i kläder som inte alla andra har. En dröm vore ju att i framtiden få arbeta med kläder och allra helst barnkläder.Vad är det bästa respektive sämsta med att blogga?
- Bästa är alla fina läsare och vänner man fått! Sämsta är att man kan känna en press att publicera bra och många inlägg ofta för att hålla besökarna kvar. Lite sådär prestationsångest ;) 

Vilka är dina fem favoritbloggare?
- Jag hinner knappt läsa bloggar längre, men när jag väl gör det så kikar jag alltid in hos:
*Cassi som väntar tvillingar
*KärleksAllén
*Gammalfjortis
*Evamy
*Anouk

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2011-05-23 12:58 #1 av: [WX5]

Bra artikel.

MVH Emilia

Sajtvärd på Åland. Söker medarbetare, PM vid intresse.
Medarbetare på Kost, Öl och Social fobi.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.