Bloggtips

Emmas rockiga modeblogg

2010-04-19 00:50 #0 av: [Malin]

Emma bor i Falköping och bloggar om rock och metal. Det blir främst inspiration kring kläder och accessoarer men även annat hon tycker passar in.

Emma bor i Falköping och bloggar om rock och metal. Det blir främst inspiration kring kläder och accessoarer men även annat hon tycker passar in.

Namn: Emma irl, Althea på nätet
Ålder: 23
Bor: Falköping, V-götaland
Blogg: http://rockerland.blogg.se

Vad bloggar du om och hur kommer det sig att du valde just det ämnet?
Som bloggnamnet antyder så bloggar jag mycket om rock/metal. Mycket inspiration kring kläder och accessoarer blir de. Men även "rockig/cool" merch och annat som jag tycker passar in för oss tjejer som är rock/metalheads.
Valde detta ämne för att jag själv har svårt för att hitta svenska bloggar som berör detta. En rockig modeblogg helt enkelt, men inte så seriös som de kanske låter.

Rockerland2.png

Vad tror du är svårast med att ha en nischad blogg?
Att ständigt hitta nya saker att blogga om, att hålla de "fresh", och att hitta sin målgrupp - nå ut till de med samma intresse. Samtidigt som man måste vara lite nischad för att kunna "lyckas"..

Har du något speciellt minne du vill dela med dig av, som är bloggrelaterat?
Svårt att komma på nåt, men för min andra blogg http://altheatrollet.blogg.se så fick jag för en liten tid sen publicerat ett inlägg om kommande PS Move på blogg.se's startsida.

Vad gör du för att locka besökare till just din blogg?
Är aktiv. Har blogglänken i signaturen på alla forum jag är med i. Kommenterar mycket hos andra, så blir de nyfikna och kikar in hos mig. Svarar på alla kommentarer jag får. Absolut inte spamma med kommentarer som "Hej, va gör du? Fin blogg". Det är genomskinligt och man fattar att personen bara jagar besökare.

Vad tycker du är roligast att skriva om?
Om sånt som inom genren är lite mer extremt, tex outfits och smink som är det där lilla extra. Sånt som man inte sett nån annanstans.

Tror du att du kommer blogga om 5 år? Varför?
Om just bloggmediet finns kvar, för det vet man ju inte heller med tanke på hur snabbt "onlinevärlden" utvecklas. Men jo, jag tror isåfall att jag kommer fortsätta, om inte för andra så åtminstone för mig själv som en dagbok. Det har jag redan så..

 

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2010-04-19 01:29 #1 av: EmmaG

Yay, va roligt ^^

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.