Bloggtips

"Bloggdesignen är inte alls det viktigaste.."

2010-05-03 02:56 #0 av: [Malin]

Hon kallas Cissy och bor i Sundsvall i en lägenhet vid havet. Hon delar sitt liv med pojkvännen Robin och hunden Laika.

Namn: Cecilia Sundman
Ålder:
20
Bor:
Sundsvall, (Västernorrland)
Blogg:
BlackieSixx.blogg.se

Cissy1.jpg

Hur länge har du bloggat och varför började du?

- Har bloggat sen mars 2008. Älskar att skriva av mig & därför blev det att jag började blogga & det har vare ett händelserikt liv där i början av bloggen där jag var utomlands, såg rockkonserter m.m. som jag ville dela med mig av till intresserade, speciellt vänner. Sen dess har jag inriktat mig mycket på fotoredigering/design på fritiden (bloggdesign framförallt) som syns mer & mer på bloggen eftersom jag vill inrikta den mot en foto/designblogg för intresserade.

Hade du några mål eller drömmar när du började?

- Inte när jag började, men nu har jag mål på att börja göra om min blogg till en mer foto/design blogg där jag visar allt jag gjort/fotograferat & där jag delar med mig av tips till intresserade eftersom det är ett av mina största intressen. Kommer även finnas mycket om djur där & självklart som nu, inlägg ur mitt liv som mina vänner kan följa.

Hur viktig är bloggdesignen för att du ska stanna kvar och fortsätta läsa en blogg?

- Bloggdesignen är inte alls det viktigaste, det är bara en rolig touch som gör det trevligare & personligare. För att jag ska stanna & fortsätta läsa en blogg krävs det ett intresse för det jag läser.

Vad anser du är de vanligaste "felen" folk gör när de designar sina bloggar?

- För mig finns det inga "fel" utan jag tycker väl det kan vara lite tråkigt när dom använder stilmallar som redan finns (orginalen) för det gör en blogg mindre personlig. Men som sagt, designen har ingen stor roll utan det är skrivaren bakom skärmen som avgör om bloggen är intressant eller inte & vad jag som läsare tycker om att läsa om.

Har du några tips inom bloggdesign eller Photoshop som du vill dela med dig av?

- Har så många tips, och min blogg kommer fyllas av dom så fort jag kan göra om min blogg & bygga om den helt. Just nu har jag inget internet, men det kommer så fort jag har det igen.

Jag delar gärna med mig av det jag kan & mejladress har ni på bloggen min om ni vill fråga nått eller bara kanske beställa egen, personlig design? [gratis än så länge]

 

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2010-05-04 17:57 #1 av: Josefineeklid

härlig blogg! :)

Anmäl
2010-05-04 23:36 #2 av: Bella-R

Intressant, och fin blogg :)

/ Bella

Anmäl
2010-06-13 22:43 #3 av: BlackieSixx

Tackar! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.