2010-05-09 22:46 #0 av: [Malin]

Olympia är 16 år och bloggar på Myshowroom. Där skriver hon om allt från foto till outfits och hästar.

Namn: Olympia Thurfjell
Ålder: 16år
Bor: Katrineholm på helger/lov och Örebro när det är skola
Blogg: lympan.myshowroom.se

Din blogg handlar om allt från mode till hästar till fotografering. Är det något av dessa ämnen som du är extra intresserad av?
Det måste nästan vara hästarna. Utan hästarna vet jag inte var jag skulle ta vägen. Dom är mitt allt och det är dom som jag lever för.

Du bytte nyligen från blogg.se till Myshowroom. Vad är den största skillnaden mellan dessa två bloggportaler?
Designen är nog den största skillnaden. Det är mycket lättare att designa på Myshowroom som påminner om Wordpress väldigt mycket. Sedan har man statistiken på första sidan, det tycker jag är superbra.

Du har även en hemsida. Vad handlar den om?
Det är foto och webbdesign. www.olympiathurfjell.webb.se heter den. Jag fotar, mest hästar och säljer bilder både från tävlingar och man kan också boka privatfotograferingar. Jag gör websidor och säljer också.

Vad tror du är viktigt att tänka på för att få en blogg större?
Uppdatera ganska ofta, men inte för ofta. Man måste ju ha något intressant att skriva om, det kanske inte är det lättaste om man uppdaterar typ 15 gånger om dagen. Jag tror också att man ska aktivera läsarna mycket. "Typ vad tycker du?" och sånna saker.

Vad är det absolut roligaste med att blogga?
Det är nog att dela med sig av sitt liv och vad som händer runt mig. Jag har nog helt enkelt ett behov att skriva av mig,