Bloggintervjuer

Kind of Julia

2010-08-21 15:30 #0 av: [Malin]

Julia Ivarsson, 14, har bloggat i lite mer än ett år. Här berättar hon om vad hon får mest respons på och vad hon helst skriver om på sin blogg!

Namn: Julia Ivarsson
Ålder: 14
Bor: Kode - (nära Göteborg & Kungälv)
Blogg: kindofjulia.blogg.se

Hur länge har du bloggat och varför började du?
- Jag har bloggat i lite mer än ett år. Jag tror jag började blogga därför att jag är jätteintresserad av webbdesign och foto. Jag ville ha något medel för att nå ut och uttrycka min kreativitet, därför startade jag min blogg!

Vad skriver du helst om?
- Jag skriver helst om kläder/stil, foto, djur, min vardag och Photoshop och annat smått och gott. Jag skriver ibland några guider och hur man gör effekter i Photoshop osv. Det roligaste är att publicera nytagna bilder och få respons på dem då jag gärna vill utvecklas inom fotografering!

Vilka inlägg får du mest respons på?
- Inlägg med publicerade foton eller om jag skriver om något speciellt till exempel ny film som jag sett eller ett collage med kläder som jag satt ihop!

_Porträtt.jpg_.jpg

Vilken är din favoritblogg?
- Jag har riktigt många favoritbloggar men om jag får välja tre stycken blir det: nevnarien.se, tinkerbella.blogg.se & lisaplace.devote.se. Jag tycker alla tre är riktigt begåvade. Elin och Isabella kombinerar foto och sin kreativa talang med lite dagens outfit och tips medans Lisa skriver på ett roligt och intressant sätt och dessutom är hon så himla fin och har en jättebra klädsmak som jag mer än gärna inspireras av!

Vilken typ av bloggar läser du absolut inte?
- Hm... jag tycker Kissie är underhållande men dock tycker jag egentligen att hon är usel på att blogga, hennes blogg består ju i princip bara av massa tuttbilder och att hon är full och har vart och gjort en läppförstoring. Jag stör mig på henne lite så jag läser den inte sådär ofta då jag mest blir irriterad till slut. Jag gillar inte heller massa andra fjortisbloggar som bara vill ha uppmärksamhet och hela bloggen är i rosa osv. Det är ju bara pinsamt!?

Vad gör en bra blogg, enligt dig?
- Att skriva på ett roligt sätt men jag hatar stavfel och massa fula smilies. Jag skriver alltid obehärskat på sms och om jag chattar med personer, då kan en hel rad få bestå av smiliesar men jag tycker att man få begränsa sitt språk och sin skrivstil på bloggen! Det blir jobbigt att läsa annars och det är ju fler än du som ska orka läsa. Lite humor som sagt får det gärna vara, jag gillar mycket bilder men även sammanhängande text. Bilderna ska inte bara vara från google utan även tagna själv även om man inte har någon systemkamera, man får gärna ha en behaglig bloggdesign med med relativt neutrala färger. Jaa, sen om det är en mode eller fotoblogg eller något annat, det spelar inte så stor roll tycker jag! Det är bloggaren och övriga detaljer som gör det.

 

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2010-08-21 15:34 #1 av: Ilya

Julia har en av dom finaste bloggarna jag sett! Verkligen en söt tjej. Rolig läsning!

Anmäl
2010-08-21 19:49 #2 av: [YlvaP]

Jättefina bilder. :D

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2010-08-21 23:46 #3 av: Glorious

Oh tackar så jättemycket både #1 & #2, blir otroligt rörd! :)

Så kul att det finns lite folk där ute som uppskattar det jag gör, fortsätt gärna följa min blogg :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.