2010-08-17 12:53 #0 av: [Malin]

Nicole "Shoppaholly" Sjöström berättar om idén bakom namnet "Shoppaholly", vad hon egentligen skriver om samt om hon tjänar pengar på sin blogg. Läs intervjun!

Namn: Nicole Sjöström
Ålder: 17 år , född 1993
Bor: Morgongåva , en liten ort utavför Uppsala
Blogg: http://nicolesjostrom.blogg.se/

Hur kommer det sig att du började blogga?
- Min syster tvingade mig, haha! Jag tyckte från början att bloggar var så tråkiga och fattade inte poängen men när jag väl började kunde jag inte sluta, eftersom folk tydligen gillade min shoppingalna sida (vilket föräldrarna inte gör haha)

Vart fick du idén till ditt bloggnamn - Shoppaholly?
- Jag träffade faktiskt Blondinbella när jag gick en sommarlovsentrepenörskurs i Heby nu i sommar, då hade jag bloggen i fokus och satt och bollade lite idéer med henne. Vi kom fram till att jag skulle ha en shoppingblogg med humor, sen att jag måste ha något bra namn. Namnet kom inte jag på med Isabella men senare på dagen när jag kollade ingenom bilder från Hollywood 2008 så kom jag på det! Jag älskar att shoppa där så då blev namnet Shoppaholly, där shoppa står för shopping och holly för Hollywood.

37304_449235448664_742453664_5598873_4426903_n.jpg

Nicole till vänster i bild

Din blogg handlar mycket om mode och shopping - vad mer?
- Mitt liv och vad jag gör på dagarna , tyvärr vill jag inte vara för privat på bloggen heller när jag har så många läsare. Visst jag skriver ganska "privata" inlägg men det finns en gräns.

Hur får du dina läsare att stanna kvar?
- För att de vet att om de går in på min blogg så kan de hitta inlägg om mode , kläder och vad som finns i butikerna. Det är viktigt att följa en röd tråd så att läsarna vet vad min blogg handlar om.

Blir du sponsrad av olika företag eller hur gör du för att kunna anordna tävlingar på bloggen?
- Vissa tävlingar är sponsrade av företag och vissa köper jag saker till själv faktiskt. Om jag hittar ett snyggt nagellack som jag vill dela med mig av så varför inte?

Tjänar du några pengar på din blogg?
- Nej det gör jag faktiskt inte. Jag bloggar inte för att tjäna pengar på det utan för att insperera andra unga som äldre till att hitta sin egen stil och shoppaholly inom sig.

Vad är det konstigaste du har upplevt i samband med bloggen?
- Oj, det var nog när jag träffade en barndomsvän som läste min blogg, liten överaskning!

Vad tycker du om storbloggarnas bojkott av Blog Awards? Ska du gå på galan?
- Jag tycker att det är dåligt och omoget faktiskt för tänk alla andra som inte ens får chansen att gå! De som kanske inte ens fått någon biljett! Nej, jag tycker att de borde vara glada att få gå på galor och träffa sina läsare.
Jag har inte fått någon biljett, men hörde en fågel viska att man kanske kunde köpa biljetter snart till galan och då kommer jag definitivt försöka få tag på en. Vem vill gå miste om en superkul bloggala ? Inte jag iallafall.