2010-08-19 22:54 #0 av: [Malin]

Malin började blogga för bara ett par veckor sedan. Hon siktar inte på att få många läsare utan skriver mest för sig själv, som en liten dagbok.

Namn: Malin
Ålder: 13 år
Bor: En by utanför Linköping
Blogg: malinne.bloggplatsen.se

När började du blogga och varför?
Jag började blogga för.. hmm, 1 augusti i år. Jag började blogga därför att jag gillar att skriva och så ville jag visa upp mina virkprojekt och foton för världen.

Vad är det roligaste med bloggning?
Det roligaste med bloggningen är nog när man får kommentarer och feedback, att man vet att folk, om än bara en person, bryr sig om det man gör.

Hur många läsare har du om dagen?
Haha! Just idag har jag en, nej, två, läsare, men det varierar mycket. En dag hade jag typ 15 och totalt denna månad har jag 44. Men bloggen är ju nästa nyfödd.

CIMG0782.JPG

Vad gör du för att locka läsare till din blogg eller behålla de du redan har?
Oj, de jag redan har? Jag har nog inga, inga som besöker kontinuerligt iallafall. Men jag har länk till bloggen på communitys som MSN. Det är det jag gör för att locka läsare annars spelar det inte så stor roll om jag har läsare eller inte, tycker jag, för jag bloggar mest för min egen skull, som en dagbok.

Vilket är ditt bästa tips till nybörjare inom bloggning?
Jag har inte så många tips till nybörjare, jag är ju en själv.. Men ha mycket foton på bloggen, det är roligare att läsa då! Iallafall tycker jag det. Och om man inte vet hur man ska designa sin blogg, be om hjälp! Här på IFokus, till exempel, finns det säkert många som kan hjälpa till med färger och så.

Namnlös.png