2010-08-25 23:09 #0 av: [Malin]

Frida driver bloggen "Frida Hjärta Kevin" där hon bloggar om sitt liv med massvis av mode- och skönhetstips. Läs intervjun med henne här!

Namn: Frida Sjöblom
Bor: Hillerstorp (Småland)
Ålder: 18 i oktober
Blogg: http://fridasjoblom.blogg.se

Varför började du blogga?
Jag började att blogga för att min kompis tyckte att jag skulle göra det så jag testade och sen var jag fast.

Vad bloggar du mest om? Vad handlar bloggen om?
Min blogg handlar om mitt liv blandat med en massa tips om både mode och skönhet. Det är de tre sakerna jag bloggar mest om men sen kan det även komma in andra saker som musik och så vidare.

pict3328_100075022.jpg

Vad tycker du själv att du får mest respons på?
Jag får mest respons för att jag verkar vara jordnära och skriver bra. Sen får jag väldigt mycket respons på att jag svarar på alla mina kommentarer jag får.

Vad finns det för nackdelar med att ha en blogg?
Nackdelarna är att man ibland kan få väldigt elaka kommentarer och har man redan en dålig dag är det en stor nackdel. Annars kan inte jag komma på några andra nackdelar.

Du har ganska många läsare, hur gör du för att "behålla dem"?
Jag är väldigt aktiv, uppdaterar mycket och svarar på alla mina kommentarer. Sen försöker jag såklart skriva om så intressanta saker som möjligt.

img_0273_104300850.jpg

Vilka är dina favoritbloggar?
Blondinbella och Kenza

Vad har du för tips till bloggare som vill få sina bloggar större?
Var aktiv, kommentera hos andra bloggar så att folk hittar just din blogg. Skriv om sånt du själv tycker om att läsa om, då blir det oftast bäst och roligare att blogga. Men för att få många läsare tror jag att det gäller att vara väldigt aktiv och såklart ha en intressant blogg.