Annons:
Etikettbloggintervjuer
Läst 4346 ggr
MajaL
9/17/11, 11:41 AM

Medlemsbloggare 2

Andra medlemsbloggaren ut, i vår artikelserie om våra bloggande medlemmar, är LucyInTheSky.

Emmas blogg: http://emmabaramig.blogg.se/

-Vad heter du?

-Mitt namn är Emma Andreasen.

-Det är fortfarande konstigt att skriva Andreasen. Gifte mig i juli i år och har inte riktigt vant mig än. Ropar någon mitt hela namn hos te.x tandläkaren så sitter jag där.. Undrar kanske varför den där ”Andreasen” inte svarar eller så tänker jag att jag är i allafall alltid i tid vilket hon Andreasen inte verkar tycka är viktigt att vara.

-Hur gammal är du?

-Jag fyller 26 år i oktober. Snart 30! Tiden går fort.

-Hur hittade du bloggande.ifokus?

-Jag skriver och läser lite på andra sajter på iFokus och en dag ramlade jag bara in på bloggande. Brukar kolla runt lite om det finns andra sajter som intresserar och eftersom jag själv bloggar så ville jag kolla vad som hände på denna sajten. Jag ville även ha tips och idéer på hur jag kan förbättra min blogg och tips på vad man kan skriva om.

-Hur länge har du bloggat?

-På just denna bloggen jag har nu har jag bloggat sen Februari i år, men har haft bloggar innan som jag skrev aktivt i ett par månader sen tröttnade och la ner dem. Men den här gången verkar lusten för att blogga stanna kvar.

-Kanske är det för att jag inte försöker så mycket som innan. Första bloggen jag startade ville jag ha massa Läsare och skrev bara för att vara aktiv. Vilket inte funkade, inga Läsare och jag tröttnade fort. Nu skriver jag för min skull. Samlar minnen och bilder i bloggen som jag sen kan komma tillbaka till och läsa och titta på. Sen om det ramlar in en Läsare eller två är ju det bara kul. =)

-Varför började du blogga?

-Jag har alltid skrivit dagbok, klottrat, skrivit historier och så vidare.. Ville ha ett ställe där jag bara kan skriva av mig om allt och ingenting. Spara minnen.

-Även för att vänner och familj en bit bort ska få en liten inblick i vad som händer här hemma.

-Vad anser du är din bloggs huvudämne?

-Oj, vilken svår fråga. Jag skriver om allt och inget alls. Saker jag gör och tänker på. Från början var det tänkt att bli en blogg om djuren med humor och fina bilder. Men kan inte riktigt bara välja en sak att skriva om. Så det blir väldigt vardagligt med mycket bilder.. Älskar att fotografera även om min kamera inte alltid samarbetar med mig.

-Har du ett mål med ditt bloggande, i så fall vilket?

-Skulle vilja fortsätta blogga länge, så att när jag sitter där om 20 år kan se tillbaka och skratta åt det jag gjorde då. Läsa om längtan efter barn jag hade, visa mina barn hur efterlängtade det var och hur vi kämpade för att få dem osv.

-Jag upplever din blogg som lite härligt vardagshumoristisk, är det något du reflekterat över själv?

-Det är lite så jag vill skriva, med glimten i ögat. Känns roligt att den upplevs så med.

-Vilken plats och funktion fyller bloggen i ditt liv?

-Detta var också en svår fråga.. Har inte funderat på detta innan. Men det är en rolig avkoppling att blogga och jag tycker det är mysigt att sitta och pyssla med bilder och text så det blir som jag vill.

-Vad gör du när du inte bloggar?

-Är just nu arbetssökande, har pluggat ekonomi ett år innan det och hoppas väl på att hitta ett jobb nu. Men det verkar inte vara det allra lättaste.

-Så för att hitta en bättre titel på mig tycker jag vi använder lyxhemmafru. Flört

-Jag umgås mycket med djuren, vänner, försöker virka, löser korsord, läser, spelar wii, surfar, njuter av naturen, städar, pysslar i hemmet och försöker hålla humöret uppe. För hur mycket man än trivs hemma så blir man en aning galen av att bara vara hemma.

-Slutligen, vad håller dig kvar på bloggande.ifokus?

-Jag hittade till bloggande.ifokus nu i dagarna, så än har jag inte hunnit tröttna… Det hade varit riktigt illa om jag bara stannat ett par timmar. Flört Nej, just joking..

-Verkar vara en trevlig sida med mysiga människor som jag vill utforska mer.

-Sen är det ju alltid kul att hitta fler bloggar att läsa och följa!

Med vänliga hälsningar

Maja Cool

www.majalind.se

 

 

 

Annons:
[LucyInTheSky]
9/26/11, 2:45 PM
#1

Vad fint det blev =)

MajaL
9/26/11, 2:46 PM
#2

Ja det blev det, tack för intervjua. =)

Med vänliga hälsningar

Maja Cool

www.majalind.se

 

 

 

Anmaja
10/4/11, 7:40 PM
#3

Hej! Tungan ute

Hittade hit via din blogg LucyInTheSky och är nu också medlem här. Utforskar just trådarna och ska se om jag kan lägga in en presentation om mig också.

Anmaja

"Man är aldrig nere med en ballong"
/Nalle Puh

MajaL
10/4/11, 8:12 PM
#4

Vad glad jag blir Anmaja! Glad

Du är varmt välkommen hit, det är bara att fråga om du undrar över något.

Med vänliga hälsningar

Maja Cool

www.majalind.se

 

 

 

Anmaja
10/4/11, 8:41 PM
#5

Tack, jag frågar om jag undrar nåt. Glad

Anmaja

"Man är aldrig nere med en ballong"
/Nalle Puh

Upp till toppen
Annons: