Annons:
Etikettbloggintervjuer
Läst 6306 ggr
[Malin]
8/10/10, 8:23 PM

Intervju med Febbs

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Louise Carlstedt är 17 år, bor i Stockholm och driver en populär blogg under namnet Febbs.se. Läs intervjun med henne här!

Hur kommer det sig att du började blogga?
- Jag följde strömmen helt enkelt.

Vad skriver du helst om? Varför?
- Mode, alltså tipsar jag helst om billiga och snygga kläder och lägger upp outfits. Jag vill inspirera unga tjejer att man inte behöver köpa jättedyra kläder för att få en snygg stil. 98% av alla mina kläder är från H&M, Gina tricot, Monki, Zara osv.

Vilket, anser du, är det största felet bloggare kan göra?
- Att man spelar en annan person. Jag tycker det är fegt och otroligt onödigt. Hur kul är det ens att ha en blogg när man vet att folk läser den för de hatar en, eller bara skrattar åt en?

img_3443_99982379.jpg

Vad är det viktigaste på en blogg för att du ska stanna kvar och läsa mer?
- Att personen bjuder på sig själv och har mycket bilder!

Du skriver mycket om mode och shopping på din blogg, har du haft det intresset länge?
- Ja.. alltså jag vill inte ha en vardagsblogg för jag vill inte skriva till flera tusen varje dag vad jag har ätit, vad min mamma sa osv. Det skulle jag annars skriva i en dagbok. Det bara blev så att jag började skriva om kläder för att många gillade min stil, så jag ville inspirera andra. Men jag lägger samtidigt ut åsikts/tanke inlägg samt mycket videobloggar. Där ser folk hur jag är som person och det är viktigt tycker jag, för jag bryr mig egentligen inte alls om yta osv, bara det att jag älskar kläder!

dd.jpg

Har du någon bloggförebild och någon blogg som du verkligen inte skulle läsa?
- Jag har tyvärr ingen bloggförebild, men jag tycker voe.blogg.no har en underbar blogg! Hon är alltid glad, det gillar jag! Nej ingen speciell, men jag fastnar inte för opersonliga bloggar.

Läs Febbs blogg, här!

Annons:
Ilya
8/10/10, 8:37 PM
#1

Intressant!


[YlvaP]
8/10/10, 10:18 PM
#2

Jo det verkar intressant. :D

Upp till toppen
Annons: